Ga naar content
Auto-chiptuning Online aanvragen
Chiptuning EDC17 bootmode

Chiptuning is onze specialiteit!

Wij zijn gespecialiseerd in chiptuning van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.
140%
Tot wel 140% meer vermogen
85%
Tot wel 85% meer trekkracht

Vanwege de sterk toegenomen complexiteit in de autotechniek is het een heuse uitdaging om kwalitatief goede software te blijven ontwikkelen. Daarom focussen we ons op tuning voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda zodat we voldoende tijd aan softwareontwikkeling kunnen besteden en de kwaliteit van onze chiptuning hoog kunnen houden. Of het nu gaat om TDI- of TFSI motoren, we leveren een stukje maatwerk waar zowel wij als u blij van worden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor uw auto kunnen betekenen.

Onze werkwijze

datalog

01 Wensen

Wat wilt u bereiken met chiptuning? Meer souplesse? Een hogere topsnelheid? Vlot en veilig onderweg met de caravan? We horen het graag van u, zodat we perfect kunnen inspelen op uw wensen.

02 Proefrijden

We maken samen een proefrit met uw auto, waarbij we controleren of uw auto gezond is. Ook verzamelen we met behulp van professionele diagnoseapparatuur data die we verderop in het proces gebruiken voor de afstelling van de software.

03 Software bewerken

We kopiëren de software uit het motormanagementsysteem naar een laptop, waarna we deze software gaan bewerken. Met de gegevens van de proefrit en eerder gemaakte software van vergelijkbare auto’s maken we een soort ‘basis-setup’, rekening  houdend met de wensen van u als klant en dat wat technisch mogelijk is. De in de software aanwezige kenvelden worden zo nauwkeurig mogelijk en in samenhang met elkaar afgesteld.

04 Herschrijven

De gewijzigde software wordt naar het motormanagementsysteem van uw auto gekopieerd.

05 Proefrit

We maken opnieuw een uitgebreide proefrit, waarbij uiteraard gelet wordt op de koppel- en vermogenstoename, maar ook of de chiptuning veilig en technisch verantwoord is. Zo nodig herhalen we de laatste 3 stappen totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Deze hele procedure duurt gemiddeld 2 à 3 uur.

Heeft u nog vragen
of wilt u een afspraak maken?

Arrows